Jorge Jesus, Sivasspor galibiyetini yorumladı: Taraftarlarımız oyunculara özgüven aşıladı

Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe sahasında Sivasspor’u 1-0 mağlup etti.  Gerginlik seviyesi bir hayli yüksek olan maçta Michy Batshuayi 47. dakikada rakibine yaptığı faulden sonra ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Jorge Jesus’un Belçikalı yıldız oyunu terkederken eliyle kafasını işaret ederek yaptığı hareket sosyal medyada gündeme oturdu.

Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe sahasında Sivasspor‘u, Valencia’nın penaltı golüyle 1-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Jorge Jesus’un açıklamaları:

“Taktiksel disiplinimiz çok kuvvetliydi, oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarımızı da tebrik ediyorum, oyuncularımıza özgüven aşıladılar.”

“Zor ama hak edilmiş bir galibiyetti. Rakibimiz özellikle ilk yarıda oyunun ritmini durdurmak için çok faul yaptı ama bu bizim alışık olduğumuz bir şey.”

“Rakibimiz Sivasspor da olsa veya diğer rakiplerimiz Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş, Adana Demirspor gibi takımlar da olsa her maça 3 puan gözüyle bakıyoruz. Tabii ki rakiplerimize saygı duyuyoruz ama bizim için önemli olan 3 puanı almak.”

“Çok fazla maç var, hiçbir şey kazanmadık. Ligde oynayacağımız her maç, lider olduğumuz için bir final maçı. Bizim için önemli olan 3 puan, rakibin kim olduğuna bakmıyoruz.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir