Kaan Yıldırım’dan, Pınar Deniz paylaşımı: Bu sefer düğün yakın

Yargı’nın ‘Ceylin’i Pınar Deniz’in dün doğum günüydü. 29 yaşına giren oyuncu için arkadaşları 3 gün önce sürpriz parti vermişti. Yaz başından beri birlikte olduğu Kaan Yıldırım da dün Instagram’da aşk karelerini paylaşıp altına “Hep gül, hep gülelim. İyi ki varsın, nice yaşlara sevgilim” yazdı. Takipçileri “Bu sefer düğün yakın” yorumunu yaptı.

Yargı” dizisinde canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteri ile son dönemde popülerliği artan güzel oyuncu Pınar Deniz, aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Pınar Deniz, gönlünü Kaan Yıldırım‘a kaptırmıştı.

Aşklarını ilan eden çift, geçen günlerde bir konsere el ele katılmıştı. Oyuncu çift, ilk aşk pozlarını da takipçileriyle paylaşmıştı.

İkiliden Pınar Deniz, 29 yaşına bastı. Deniz yeni yaşını önceki gece Sarıyer’de bir mekanda sevgilisi Kaan Yıldırım ve dostlarıyla birlikte doğum gününü kutlamıştı.

Basın mensuplarının kendilerini beklediğini öğrenen Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti, kutlama öncesi sorulara yanıt vermek için kameraların karşısına geçmişti.

Sevgilisi Kaan Yıldırım, Pınar Deniz’in doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla kutladı. Kaan Yıldırım, Pınar Deniz ile aşk dolu karelerini yayınladı.

Ünlü oyuncu paylaşımına ise, “Hep gül, hep gülelim. İyi ki varsın, nice yaşlara sevgilim” notunu düştü. Ünlü çiftin romantik ve eğlenceli pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir