Bradley Cooper ve Irina Shayk aşkı yeniden alevlendi!

“Dünyanın en güzel çifti” olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar.

Geçen hafta başka bir sosyal medya paylaşımı geldi. Bu fotoğraf karesi kafaları iyice karıştırdı. Fakat en sonunda gerçek ortaya çıktı. Eski çift; önceki gün kent sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi.

Bradley Cooper ve Irina Shayk aşkı yeniden alevlendi!
Böylece merakla kendilerini gözleyenlere de mesajı vermiş oldu:“Evet ayrılığa dayanamadık ve yeniden bir aradayız”
Bradley Cooper ve Irina Shayk aşkı yeniden alevlendi

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİLER

Bu ünlü çift, moda dünyasının en gözde modellerinden Irina Shayk ile oyuncu Bradley Cooper‘dan başkası değil. Lea adında beş yaşında bir kızları olan çift, 2019 yılındaki ayrılığın ardından yeniden bir araya geldi. Bir başka deyişle “ateş bir kere daha bacayı sardı.” 36 yaşındaki Rus model Irina Shayk ile 47 yaşındaki Amerikalı oyuncu ve yönetmen Bradley Cooper, önceki gün New York sokaklarında görüntülendi. Shayk ile Cooper’ın sarmaş dolaş halleri de bir süredir ortalarda dolaşan söylentileri doğrulamış oldu. Özetle, Shayk ve Cooper, yeniden bir araya gelip aşklarına kaldığı yerden devam etme kararı aldı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir