Setten fırsat bulduğu an soluğu sahilde alıyor

2019’da Best Model Of Türkiye’ye katılan sunucu ve oyuncu Rüya Coriç bir taşla iki kuş vurdu. Yıldız adayı, şu günlerde tv filmi “ Altına Hücum’un çekimleri için Didim’de. Rüya setten fırsat bulduğu an soluğu sahilde alıyor, güneşin ve denizin tadını çıkarıyor.

Rüya Coriç, 2019’da Best Model Of Türkiye’ye katılmıştı. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Coriç, sonrasında da oyunculuğa adım atmıştı. Rüya Çoriç, ‘Emanet’ dizisiyle oyunculuğa adım atmıştı. Şimdi de yönetmenliğini Hakan Doğan’ın yaptığı, başrollerini Toygan Avanoğlu, Birgül Ulusoy ve Seranay Aktaş ile paylaştığı ‘Altına Hücum’ adlı TV filminin kadrosunda. Ünlü isim, şimdilerde ”Güllü” karakterini canlandırıyor. Türkiye güzeli, köylü güzeli oldu.

Rüya Çoriç, ‘Emanet’ dizisiyle oyunculuğa adım atmıştı. Şimdi de yönetmenliğini Hakan Doğan’ın yaptığı, başrollerini Toygan Avanoğlu, Birgül Ulusoy ve Seranay Aktaş ile paylaştığı ‘Altına Hücum’ adlı TV filminin kadrosunda. Ünlü isim, şimdilerde ”Güllü” karakterini canlandırıyor. Türkiye güzeli, köylü güzeli oldu.

Didim ve köylerinde çekilecek yapımda ”Güllü” adlı bir köylü kızını oynayacak olan Rüya Coriç “Ege şivesiyle oynuyorum. Çok keyif alıyorum” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio