Rihanna yeni şarkısıyla Billboard zirvesini zorluyor

Hayranlarının 5 yıldır hevesle yeni bir albüm beklediği Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın “Black Panter: Wakanda Forever” filmi için hazırladığı “Lift Me Up” isimli şarkısı Billboard Hot 100 listesinde 2 numaradan giriş yaptı ve 5 yıl sonra listeye dönmüş oldu. Rihanna’nın Savage x Fenty markasının yeni koleksiyonun tanımında birbirinden ünlü isimler yer aldı. Yıldızlar geçidine dönen tanıtım videosuna Johnny Depp’ın sahneleri dikkat çekti.

Rihanna, müzikteki beş yıllık sessizliğini bozduğu “Lift Me Up” şarkısıyla Billboard Hot 100 listesinde iki numaraya yükseldi. Barbadoslu şarkıcıya, Black Panther: Wakanda Forever filmi için söylediği şarkısıyla şimdiden En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar adayı gözüyle bakılıyor

Rihanna, Billboard listesinde zirvede yer alan Taylor Swift’in hemen arkasından gelerek zirveyi zorluyor. Swift’in, yeni albümü Midnights ile müzik tarihine geçtiği duyurulmuştu.

Ünlü şarkıcının albümündeki 10 şarkı da müzik piyasasının nabzını tutan Bilboard Hot 100 listesinde geçen hafta zirvedeydi. Rihanna’nın film şarkısı “Lift Me Up” ile büyük ses getirdiği “Black Panther: Wakanda Forever” filmi bu cuma tüm dünyada aynı anda vizyona giriyor.

Savage x Fenty Markasının Yeni Koleksiyonu

Rihanna’nın Savage x Fenty markasının yeni koleksiyonun tanımında Cara Delevingne, Irina Shayk, Anitta, Joan Smalls, Taraji P Henson, Burna Boy gibi birbirinden ünlü isimler yer aldı.

Yıldızlar geçidine dönen tanıtım videosuna Johnny Depp’ın sahneleri damga vurdu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir