Britney Spears’tan sert tepki: “Ben daha ölmedim”

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Britney Spears, biyografik bir filmde kendisini canlandırmak istediğini açıklayan Millie Bobby Brown’a ateş püskürdü.

13 yıl boyunca babasının vesayeti altında tutulan, ilaç kullandırılan ve yakın zamanda özgürlüğüne kavuşan pop şarkıcısı Britney Spears, kendisi hakkındaki biyografik film talebine sert tepki gösterdi.
Britney Spears’tan sert tepki: “Ben daha ölmedim”

“Stranger Things” ve “Enola Holmes” yapımlarıyla tanınan aktris Millie Bobby Brown (18), “The Drew Barrymore Show”un bölümünde bir biyografik filmde Spears’ı canlandırmayı umut ettiğini açıklamıştı.

 

“Gerçek bir insanı canlandırmak istiyorum” diyen Brown, süperstarla olan hikayesinin benzeştiğini ve onu anlayabildiğini söylemişti. Genç aktris de aynı Spears gibi, genç yaşta şöhrete kavuşmuştu.

Ancak bu istek, ünlü şarkıcı tarafından pek de hoş karşılanmadı. Spears, Instagram hesabında yayınladığı ve ailesini de eleştirdiği uzun bir mesajda, “İyi haber, iyi haber!!! Hâlâ nefes alıyorum… Bana hayat veren aynı iki kişinin, yaşamımı alan aynı iki kişi olması komik… ama bilin bakalım ne oldu !!! Yaşıyorum ve tekrar nefes alıyorum !!! Evet biliyorum bu hafta Instagram’da çok fazla paylaşım yaptım… biraz eğlenceli olsa da !!! Şimdi nefes aldığıma göre… Zamanım var… farklı! Beğendim !!!”

 

 

“Hayatım hakkında film yapmak isteyen insanlar olduğunu duydum… ahbap ben ölmedim !!! Çok açık olsa da benim ölmemi tercih ettiler… Sanırım ailem şimdi kapılarını kilitleyecek!!!”

Her iki şekilde de… Sadece merhaba demek ve bu muhteşem kapıları paylaşmak istiyorum !!! Bu hafta biraz fazla paylaşım yaptım… Utandım!!! Anladım… oh iyi !!! İyi günler ☀️ !!!” diyerek bu fikre karşı olduğunu ortaya koydu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir