Tehditler sizi çözüme götürmez

Ünlü scooter firması Martı’nın kurucusu Oğuz Alper Öktem, İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu‘nun kendisini tehdit ettiğini açıkladı. Bu olayın ardından gazeteci yazar Ertuğrul Özkök de Taksiciler Odasına ve başkanına tavsiyede bulundu.

Hafta içi her gün Number1 FM ve Number1 Türk FM‘deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli köşesinden seslenen Özkök, Teknolojiye karşı mücadele ancak o teknolojinin imkanlarını siz de kullanarak, müşterinize daha iyi hizmet vererek, hizmetinizi daha pratik bir hale getirerek sağlayabilirsiniz. O halde size tavsiyem şudur; hem taksi şoförlerine hem de taksiciler odalarına ve derneklerine bu tehditler sizi bir çözüme götürmez eninde sonunda siz kaybedersiniz. Çözüm, benim söylediğim.” dedi.

Ertuğrul Özkök sesli köşesinde şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’de Sena Öktem ve Oğuz Alper Öktem adlı genç bir karı-kocanın kurduğu ‘Martı’ adlı bir scooter paylaşım sitesi var. Hani şu yollarda gördüğümüz küçük böyle bisikleti andıran scooterlar bunları kiralıyorsunuz ve bir yerden bir yere gidip bırakıyorsunuz. İşte Oğuz Alper Öktem, dün bir açıklama yaptı ve İstanbul Taksiciler Odası Başkanı’nın kendisini tehdit ettiğini söyledi. Haberi okuyunca birden gerilere döndüm ve kendimi hatırladım. Şimdi İstanbul’da Taksiciler Odası İstanbul’da değil bütün Türkiye’de Uber’e daha başka paylaşım sitelerine karşı mücadele ediyor. Ancak onlara şunu söylemek isterim. Bakın kardeşim; Ben bu ülkenin en büyük gazetesini 20 yıl yönettim. Türkiye’nin en büyük gazetesiydi ve çok güçlüydü ve biz o sırada internet geldiğinde aynı duygulara kapıldık ve internete karşı böyle tedbirlerle kendimizi savunmaya kalktık. Olmuyor… Teknolojiye karşı mücadele ancak o teknolojinin imkanlarını siz de kullanarak, müşterinize daha iyi hizmet vererek, hizmetinizi daha pratik bir hale getirerek sağlayabilirsiniz. O halde size tavsiyem şudur; hem taksi şoförlerine hem de taksiciler odalarına ve derneklerine bu tehditler sizi bir çözüme götürmez eninde sonunda siz kaybedersiniz. Çözüm, benim söylediğim.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir