Esmer güzeli, kendi korumasıyla gönderdi

Oyuncu Paul Wesley ile yaptığı evlilikle tanınan Ines De Ramon, Brad Pitt ile Bono konserine birlikte gitti. Konser öncesi zaman zaman birbirlerine sarılan ve samimi tavırlar sergileyen Pitt ve De Ramon’un bu görüntüleri ikili arasında yeni bir aşk başladığı söylentilerine neden oldu.

Brad Pitt ile Ines De Ramon’un bu samimi görüntüleri sergilediği konsere Cindy Crawford eşi Rande Gerber ve Sean Penn gibi ünlüler de izleyiciler arasında yer aldı.

Brad Pitt ile Ines De Ramon’u takip eden paparazziler, onların konser çıkışını merakla bekledi. Fakat ikili konser alanını ayrı ayrı terk etti.

Brad Pitt, kendi otomobiliyle konser mekanından ayrıldı. Ines De Ramon ise aynı mekandan çıkarken yanında Brad Pitt’in koruması vardı. İşte bu durum da Pitt ile De Ramon’un “gizli kalmak” istedikleri yorumlarına neden oldu.

Bu da aşk söylentilerini alevlendirdi. Eylül ayında eşinden ayrıldı Ines De Ramon, oyuncu Paul Wesley ile üç yıllık evliliğin ardından yollarını ayırdıklarını geçen eylül ayında açıklamışlardı. Çift, ortak açıklamalarında “Ayrılık kararını bundan beş ay önce birlikte aldıklarını” belirtmişti. De Ramon ile Wesley, o açıklamada, evlerini ayırdıklarını da ifade etmişti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir