Küllenen aşk yeniden alev almıştı: İkinci çocuk için ilk adımı attılar

Yaklaşık iki yıllık bir aranın ardından aşklarına kaldığı yerden devam etme kararı alan model Irina Shayk ile oyuncu Bradley Cooper’ın gelecekleri için yeni bir karar aldığı konuşuluyor. Page Six’in haberine göre, 5 yaşında Lea adında bir kızları bulunan Shayk ile Cooper, ailelerini genişletmeye çabalıyor.

İlk kez 2015 yılında romantik bir ilişki yaşamaya başlayan Rus model İrina Shayk ile ABD’li oyuncu Bradley Cooper, o süreçte nişanlanmıştı. Lea De Seine Shayk Cooper adında bir kız çocuk sahibi olan çift, 2019 yılında yollarını ayırmıştı. O zamandan bu yana Cooper’ın adı Huma Abedin ile aşk söylentisine karıştı. Shayk, bir ara Kanye West ile birlikte görüntülenince aralarında bir aşk yaşandığı söylentisi ortaya atıldı. İkisi de doğrulanmadı.
Küllenen aşk yeniden alev almıştı: İkinci çocuk için ilk adımı attılar

 

‘TAM ANLAMIYLA BİR AİLE TATİLİ’

Geçen eylül ayında İrina Shayk ile Bradley Cooper’ın yeniden bir araya geldiği iddiaları kulislerde dolaşmaya başladı. Bu söylentileri körükleyen ise Shayk’ın birlikte çıktıkları tatilden pozları sosyal medya hesabından paylaşması oldu. O dönemde Page Six’e konuşan bir kaynak Shayk ile Cooper’ın, bu tatili hakkında “Bu gerçek bir aile tatili. Tekrar bir araya gelmeyi düşünüyorlar. Irina, kızı Lea’nın bir kardeşi olmasını istiyor” dedi.

Küllenen aşk yeniden alev almıştı: İkinci çocuk için ilk adımı attılar

İKİSİ DE İKİNCİ ÇOCUĞU İSTİYOR AMA EVLİLİK GÜNDEMDE DEĞİL

İleri sürülenlere göre 47 yaşındaki Bradley Cooper da bu konuda Shayk ile aynı fikirde. Yine aynı kaynağın belirttiğine göre Cooper da ailesini genişletmek istiyor. Onun ileri sürdüğüne göre 36 yaşındaki Shayk ile Cooper, ikinci bir çocuk sahibi olmak için hazırlıklara çoktan başladı. Page Six’te yer alan habere göre bu ikinci çocuk isteğine rağmen Shayk ile Cooper için “evlilik, gündemde olan bir konu değil.”  

 

‘AŞK YENİDEN’ POZU
Irina Shayk eylül ayında Bradley Cooper ile birlikte çıktıkları tatilde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu durum da birçok kişi tarafından “aşk yeniden” şeklinde yorumlandı. Shayk ile Cooper arasında fotoğraflara yansıyan samimiyet, özellikle de modelin bir kalp şekli üzerinde kumlara uzanarak verdiği poz “yeniden aşk” iddialarını alevlendirdi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir