Bana insanlığı anlat

Barış Akarsu’nun hayatı beyazperdeye taşıyan “Barış Akarsu Merhaba” isimli film, bugün izleyiciyle buluştu. Türkiye halkı tarafından sevilen şarkıcının hayatını anlatan filmin yapacağı gişe ise şimdiden merak konusu oldu.

Hafta içi her gün Number1 FM ve Number1 Türk FM‘deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli köşesinden seslenen Özkök, Barış Akarsu olayı bize şunu bir kere daha gösterdi. Bu ülkenin hala kendisini birleştiren bir araya getiren ortak değerleri, ortak insanları var ve onlar ile ilgili yapılan bütün filmler çok tutuyor. Ben siyasetçilerin yerinde olsam kendi kendime sorarım ‘Yahu niye sanatçıların var da bizim aramızdan kimsenin böyle sevgi dolu herkesi birleştirecek bir belgeseli yok?’ dedi.

Ertuğrul Özkök sesli köşesinde şu ifadeleri kullandı:

” Barış Akarsu – Rüzgar şarkısı çalar… Dinlediğiniz bu şarkının adı ‘Rüzgar’ Barış Akarsu söylüyor. Barış Akarsu 1989’da Bartın’da doğdu ve 2007’de maalesef Bodrum’da bir kazada hayatını kaybetti. En sevdiğim şarkılarından biridir ‘Rüzgar’ ve şimdi Barış Akarsu’nun bir filmi yapıldı. ‘Barış Akarsu Merhaba’ diye bir film, geçenlerde galası da yapıldı, bunu seyredebilirsiniz. Barış Akarsu olayı bize şunu bir kere daha gösterdi. Bu ülkenin hala kendisini birleştiren bir araya getiren ortak değerleri, ortak insanları var ve onlar ile ilgili yapılan bütün filmler çok tutuyor. mesela bir süre önce Bergen’in hayatını seyrettik. 5 milyondan fazla insan gidip o filmi seyretti ve daha önce bunun gibi çok sayıda sanatçının da filmleri yapıldı. Ben siyasetçilerin yerinde olsam kendi kendime sorarım ‘Yahu niye sanatçıların var da bizim aramızdan kimsenin böyle sevgi dolu herkesi birleştirecek bir belgeseli yok?’ ama bakın Barış Akarsu bu şarkısında Rüzgar’da ki on milyon ker indirilmiş Spotify’da ne diyor biliyor musun? Bana insanlığı anlat.. Eğer siyasetçilerimiz de bir gün bizlere insanlığı, kardeşliği, barışı anlatmayı öğrenirlerse emin olun onların da filmi yapılacak hem de hepimizi birleştiren sevgi dolu filmler…”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir