Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’dan şaşkınlık yaratan itiraf! Emekli olacağı tarihi söyledi

Portekiz’in yıldız ismi Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Katar’daki Dünya Kupası hakkında konuşan Ronaldo, “2-3 yıl daha oynamak istiyorum. 40 yaşında emekli olmak gibi bir düşüncem var ama Portekiz ile Dünya Kupası’nı kazanırsam %100 emekli olacağım. Dünya Kupası’nda harika bir performans sergileyeceğime inanıyorum. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırım.” dedi.
Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'dan şaşkınlık yaratan itiraf! Emekli olacağı tarihi söyledi

Manchester United‘ın hocası Erik ten Hag’la ilgili eleştirilerine devam eden Portekizli yıldız, “Kariyerime saygı duyduğun için Manchester City karşısında beni oyuna almıyorsun ama Tottenham karşısında 3 dakikalığına beni oyuna sokmak istiyorsun. Ne anlamsız. Erik ten Hag’ın bana saygısı yoktu. Basında sürekli beni sevdiğini söylüyor. Ama bu sadece basın için öyle. Portekiz’de teknik direktörümüz gerçekten ihtiyacı olduğu için beni 5 dakikalığına oyuna sokmak isterse seve seve girerim. Ama Erik ten Hag, beni kışkırtmak için bunları yaptı.” ifadelerini kullandı.

”MESSİ SİHİRLİ BİR OYUNCU”

Messi hakkındaki fikirlerini de söyleyen Ronaldo, “Lionel Messi inanılmaz bir oyuncu. Sihirli. 16 yıldır onunla aynı sahneyi paylaştık. Düşünün, bu yüzden onunla harika bir ilişkim var. Arkadaş gibi olmasa da daha çok takım arkadaşı gibi” şeklinde konuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir