Gazeteciyi soru sorduğuna pişman etti! Ronaldo’nun bir cümlesiyle tüm salon buz kesti

Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı ile boy gösterecek Cristiano Ronaldo, basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, gazetecilerin Bruno Fernandes ile yaşadıklarını sorması üzerine, “Takım arkadaşlarıma beni değil, Dünya Kupası’nı sorun.” derken “Uçağı gecikti, ona ‘tekneyle mi geldin’ diye sordum. Lütfen oyunculara benim hakkımda sorular sormayın.”ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo, Manchester United‘ı hedef alan açıklamaları sonrası Portekiz Milli Takımı‘nda kendisine cephe alındığına yönelik iddialara sert çıktı. Takım arkadaşlarını koruyan Ronaldo, Bruno Fernandes olayının da iç yüzünü açıkladı.

 “BEN KURŞUNGEÇİRMEZİM”

Cristiano Ronaldo basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Ben kurşungeçirmezim. Demirden bir takım giyiyorum. Takım arkadaşlarıma beni değil, Dünya Kupası’nı sorun. Başkalarının ne düşündüğü umurumda değil. “ ifadelerini kullandı.

“OYUNCULARA BENİM HAKKIMDA SORULAR SORMAYIN”

Bruno Fernandes ile aralarında soğukluk olduğuna dair çıkan haberler için ise Portekizli yıldız, “Uçağı gecikti, ona ‘tekneyle mi geldin’ diye sordum. Lütfen oyunculara benim hakkımda sorular sormayın.” dedi.

“BEN İSTEDİĞİM ZAMAN KONUŞURUM”

Cristiano Ronaldo dünya gündemine oturan röportajı ile ilgili ise, “Zamanlama her zaman zamanlamadır. Sizin açınızdan zamanlamaları nasıl seçebileceğimize bakmak kolay. Başkalarının ne düşündüğü konusunda endişelenmeme gerek yok. Ben istediğim zaman konuşurum. Herkes benim kim olduğumu, neye inandığımı biliyor.” şeklinde konuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir