Miley Cyrus ve Dolly Parton’ın etkinliğine katılacak

29 yaşındaki Miley Cyrus, 76 yaşındaki vaftiz annesi Dolly Parton’ın 2023’te Miami’deki Yılbaşı Partisi’ne katılacağını duyurdu: “Efsane olacak!”

Miley Cyrus ve Dolly Parton, Miley’nin Miami’deki Yılbaşı Partisi‘ne ev sahipliği yapmak için bir araya gelecekler ve eski Disney kanal yıldızı, Pazartesi günü erken saatlerde heyecanla haberi Twitter ve Instagram sayfalarında duyurdu.

Ekip kuruyoruz! 29 yaşındaki Miley Cyrus ve 76 yaşındaki Dolly Parton, Miley'nin Miami'deki Yılbaşı Partisi'ne ev sahipliği yapmak için birlikte çalışmaya hazırlanıyor ve eski Disney kanal yıldızı haberi Pazartesi günü erken saatlerde sosyal medyasında duyurdu.

29 yaşındaki Hannah Montana oyuncusu ve 76 yaşındaki ülke ikonu, NBC‘nin bir dizi ünlü konuğu ve özel performansları bir araya getirecek yıldızlarla dolu etkinliğinde birlikte çalışacakları için fazlasıyla heyecanlı görünüyorlar.

Aynı zamanda Miley‘nin vaftiz annesi olan Here You Come Again şarkıcısı, gösterinin “efsane”den başka bir şey olmayacağını ifade etti!

Günleri sayıyor: Miley daha önce geçen yıl özel etkinlik için Pete Davidson ile birlikte sunuculuk yaptı, ancak 2023'te çalacak yeni yardımcı sunucu Dolly'ye katılacak.
Ekip kuruyoruz! 29 yaşındaki Miley Cyrus ve 76 yaşındaki Dolly Parton, Miley’nin Miami’deki Yılbaşı Partisi’ne ev sahipliği yapmak için birlikte çalışmaya hazırlanıyor.
Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir