Yılan hikâyesine dönen boşanmada devreye bir kadın daha girdi: Kanye’yle Kim’i kurtarmak için çıktım!

Evlilikleri boyunca her şeylerini dünyanın gözleri önünde yaşayan Kim Kardashian ve Kanye West çifti boşanma kararı alsalar da gündemden düşmüyor. Dava devam ederken bir anda ortaya çıkan bir üçüncü kişi ise bu ayrılığın bambaşka bir boyutunu gözler önüne serdi.

Oyuncu Julia Fox, ocak ve şubat aylarında Kanye West ile kısa süren birliktelik yaşamıştı. Fox, Kardashian’ların uzun süredir hayranı olduğunu açıkladı. Kardashian ailesine yıllar önce kendisine yardımcı olduğunu ve Kim’e yardım etmek için eski eşiyle sevgili olduğunu; Ancak West’in Kim’i takıntı haline getirdiği için ilişkisini bitirdiğini söyledi.

Fox ”o adama asla aşık olmadığını” açıkladı.

KIM KARDASHIAN’IN MÜSTEHCEN FOTOĞRAFLARINI İŞ ARKADAŞLARINA GÖSTERMİŞ!

Adidas ve daha birçok ünlü moda markasıyla anlaşmaları olan ve kendine özel spor ayakkabı modeline bile sahip bir iş insanı olan Kanye West son aylarda yaptığı çirkin ve ırkçılık dolu açıklamaları yüzünden çok büyük zarara uğramış; onunla iş ve reklam anlaşmaları yapan firmalar arkasından bir anda çekilmişti. West’in eski çalışanları, basına konuşup rapçinin bir ‘sindirme taktiği’ olarak personeline eski karısı Kim Kardashian‘ın oldukça müstehcen, uygunsuz resimlerini gösterdiğini iddia etti.

Dün ortaya çıkarılan skandala göre West, 2018’deki bir iş görüşmesi sırasında aday çalışanına realite TV yıldızı Kim Kardashian’ın müstehcen fotoğraflarını göstermişti. Tam bu noktada çiftin o dönem evli, mutlu ve yeni doğan çocuklarıyla ideal aile pozları veren bir ikili olduğunun altını bir daha çizelim. ‘Kalpsiz’ diye adlandırılan rapçinin, telefonundaki fotoğrafı hiç tanımadığı bu kişiye gösterirken “Karım bunu bana az önce gönderdi” dediği iddia ediliyor.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir