Heidi Klum ve kızı Leni’den iç çamaşırı markası için yılbaşı pozu

Alman süpermodel Heidi Klum (39) ve 18 yaşındaki kızı Leni, iç çamaşırı firması markasının ürünlerinin tanıtımı için kamera karşısına geçti. Anne-kız, çekimlerde çok eğlendiklerini söyledi.

Ünlü model ve sunucu Heidi Klum, 18 yaşındaki kızı Leni Klum ile Intimissimi’nin yeni iç çamaşırı kampanyası için objektif karşısına geçti. 49 yaşındaki ünlü model, kızı ile kırmızı iç çamaşırı ve kırmızı pajama giyerek poz verdi.

Heidi Klum ve kızı Leni'den iç çamaşırı markası için yılbaşı pozu - 2

Amerikalı sunucu Howard Stern, SiriusXM adlı radyodaki programında, “Fotoğraflara baktım ve uygunsuz olduğunu düşündüm. Ama yine de kendinizi bakmaktan alıkoyamıyorsunuz” dedi. BBC program sunucusu Ulrika Johnson da yılbaşı iç çamaşırlı çekimi eleştirenler arasına katıldı ve fotoğrafları “rahatsız edici” buldu.

Heidi Klum ve kızı Leni'den iç çamaşırı markası için yılbaşı pozu - 1

Heidi Klum’ın henüz 18 yaşında olan kızıyla iç çamaşırlı fotoğrafını eleştirirken, böyle bir projeye imza atan tek model olmadığının altını çizdi. Cindy Crawford ve kızı Kaia, Kate Moss ve kızı Lila, Yolanda Hadid ile kızları Gigi ve Bella, Gwyneth Paltrow ve kızı Apple da daha önce kızlarıyla cesur pozlar vermişti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir