Sen kendine ne yaptın böyle: Robert Downey Jr.’ı gören küçük dilini yuttu!

Hollywood’un yaramaz çocuğu olarak tanındığı günlerin üzerinden uzun yıllar geçti. Yaşadığı zor günleri atlattı, art arda oynadığı başroller sayesinde hem ününe ün hem servetine servet kattı. Rol aldığı Marvel filmlerinden kendini emekli ettiğini açıkladığında hayranları çok üzülmüştü. Şimdi ise onu görenler “Bu adam kim?” diyecek kadar şaşırıyor…

Onu çok seven sinema izleyicileri ise yakışıklı aktörü geçtiğimiz günlerde karşılarında görünce büyük bir şok yaşadı. Aktör, Los Angeles‘taki Fairmont Century Plaza’da düzenlenen Governors Awards’a katılırken ortaya çıkan yeni görünüşüyle ​​hayranlarını şaşkına çevirdi.

Alametifarikası olan koyu kumral dalgalı saçları özellikle de kadın hayranları tarafından çok beğenilen Robert Downet Jr. Kırmızı halıya kafasında tek bir tel bile olmadan çıkınca herkes neye uğradığını şaşırdı. Aktör saçlarını tamamen kazıtmıştı.

Gecede çekilen sayısız fotoğraf Haber ajansları kanalıyla dünyaya dağılıp ertesi gün gazete sayfalarını süsleyince önce herkes aktörün bir hastalığının olabileceğini düşünerek korktu. 49 yaşındaki Film yapımcısı güzel eşi Susan’ın yanında mutlulukla gülümseyen aktörün bu görüntüsünün sırrı ise kısa zamanda ortaya çıktı. Robert bey saçlarının akıbetini çocuklarının ellerine bırakmıştı!

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir