Taylor Swift’in yeni albümü Midnights tarihe geçti

Yeni çıkardığı Midnights albümü ile Spotify’de rapçi Drake’i geçerek rekor kıran ABD’li şarkıcı Taylor Swift tarihe geçti.

Taylor Swift'in yeni albümü Midnights tarihe geçti - 1

 

Swift’in yeni albümündeki parçalar, şu anda müzik piyasasının nabzını tutan Bilboard Hot 100 listesinin ilk 10 şarkısının tamamını oluşturuyor.

 

Taylor Swift'in yeni albümü Midnights tarihe geçti - 2

Yalnızca bir haftada listenin ilk 10’una yerleşen Swift, 64 yıllık Bilboard Hot 100 tarihine geçti. 32 yaşındaki Amerikalı şarkıcının 21 Ekim tarihinde hayranlarıyla paylaştığı albümün öne çıkan parçası “Anti-Hero” ise 1. sırada bulunuyor.

Şarkıcı, geçtiğimiz hafta bir başka rekora imza atmıştı. Spotify, cuma günkü yaptığı açıklamada Swift’in Midnights’ albümünün, çıktığı ilk günde en çok dinlenen albüm olarak platform tarihinde rekor kırdığını belirtti.

Spotify, Swift’in albüm kapağı görselini paylaşarak 32 yaşındaki şarkıcının rekor kırdığını duyurdu ve sanatçıyı tebrik etti. Platformun resmi Twitter hesabında, “22 Ekim’de saat gece yarısını bile vuramadan Taylor Swift, Spotify tarihinde bir günde en çok dinlenen albüm rekorunu kırdı. Tebrikler” notu yer aldı. Ancak platform, albümün kaç kez dinlendiğine dair verileri paylaşmadı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir