Jennifer Lopez ‘sırra kadem bastı’: Her şeyi sildi, karanlığa gömüldü

Gösteri dünyasının en “parlak” yıldızlarından biri Jennifer Lopez… Hem işinde hem de özel hayatında bu durumu da yıllardır başarıyla sürdürüyor.

Lopez, bu alanda attığı son adımla takipçilerini şoke etti. Çünkü Instagram’da 227 milyon, Twitter’da 45.5 milyon, TikTok’ta da 15.4 milyon takipçisi bulunan Lopez, bütün sayfalarını “kararttı”. Yani tüm bu sosyal medya platformlarındaki bütün paylaşımlarını kaldırdı. Başka bir deyişle söylersek Jennifer Lopez, sosyal medyada “sırra kadem bastı.” Hatta profil fotoğrafını bile ortadan kaldırdı. JLo’nun neden böyle davrandığı ise merak konusu oldu. Bazı yorumlara göre Lopez, bunu yaptı, çünkü çok yakın zamanda herkesi şaşırtacak bir duyuruya hazırlanıyor. Beklenti bu yönde…

KYLIE JENNER’I ÖRNEK ALMIŞ OLABİLİR

Birçok hayranının, Jennifer Lopez‘in çarpıcı bir duyuru yapmaya hazırlandığı için böyle bir girişimde bulunduğunu savunmasının bir nedeni var. Daha önce Kylie Jenner buna benzer bir girişimde bulunmuştu. Kendine ait kozmetik firmasının Instagram sayfasını yenilemeden önce bütün paylaşımlarını yok etmişti. Bundan yola çıkan takipçileri Jennifer Lopez’in de benzer bir adım atacağını düşünüyor. Ama ünlü yıldızın bunu neden yaptığı zaman içinde ortaya çıkacak.

Numberone.com.tr

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir