Tarkan tepkilere sessiz kalmadı

Konya’daki sahipsiz hayvan bakımevinde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak öldürdüğü görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Megastar Tarkan geçen günlerde Konya’daki bir barınakta  yaşanan vahşetin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 
Megastar Tarkan geçen günlerde Konya’daki bir barınakta yaşanan vahşetin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise eski haftalar Taksim’de meydana gelen patlamadan dolayı paylaşımda bulunmayan Tarkan’ı topa tuttu. Twitter’da gündem olan Tarkan ise yaptığı paylaşımla sessizliğini bozdu. Ünlü sanatçı, “Söz gümüşse sükût altındır. Ben beni bilirim” dedi.
Gösterilen tepkilere Tarkan’dan olay cevap: Beni bilen bilir, sussam da şarkılarım rahat durmaz

VAHŞETLE İLGİLİ PAYLAŞIMINDA “İNSANLIĞIMDAN BİR DAHA UTANDIM” DEDİ.

Tarkan vahşetle ilgili anlatımında “ İzleyemedim üzüntümden bu korkunç bakış. Bu nasıl bir caniliktir ve bu caniliğe tanık olanlar ne vicdansız ki bir dur demez, önüne geçmezler bunun. İnsanlığımdan bir daha utandım. Hesabı sorulmalı bunun için ceza verilmeli hayvanlara işkence yapan bu canilerin. Gerçi hep bunları söylüyoruz ama o sözüm ona resmi makamlar 3 maymunu oynuyorlar hep. Bilsinler ki, onlar da bu caniler kadar dinlediler kayıtsız kaldıkları için. ”kullandı.

“BEN SUSARIM AMA ŞARKILARIM RAHAT DURMAZ”

Bu paylaşımın ardından Tarkan bazı kesimler tarafından hedef alındı. Tepkilere Instagram hesabından cevap veren Tarkan, “ Söz gümüşse sükut altındır. Ben beni bilirim. Beni bilen de iyi bilir. O da bana yeter. Susarım o yüzden. Ha, ben susarım ama şarkılarım rahat durmaz. dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir