Elon Musk, CEO’luğu bırakıp yapmak istediği mesleği açıkladı

Dünyanın en zengin insanları arasında bulunan Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, CEO görevinden ayrılmak istediğini belirterek, yapmak istediği mesleği açıkladı.

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Tesla ve SpaceX’in kurucu Elon Musk, yoğun çalışma temposundan çok sıkıldığını belirtti. Twitter yaptığı paylaşımlarla sürekli gündeme gelen milyarder iş insanı Musk, yine yaptığı bir paylaşımla gündeme bomba gibi düştü.

Musk artık bu çalışma temposundan çok yorulduğunu işini bırakmak istediğini belirterek, “influencer olmayı düşünüyorum.” dedi..

Elon Musk, CEO'luğu bırakıp yapmak istediği mesleği açıkladı

“HER GÜN SÜREKLİ ÇALIŞIYORUM”

Musk’ın ciddi olup olmadığı henüz bilinmezken daha önce de işinden sıkıldığını belli etmişti. Ocak ayında yaptığı bir konferans görüşmesinde de Tesla’nın sadece birkaç yıl CEO’su olmak istediğini söyledi. Elon Musk, “Haftanın 7 günü uyandığım andan uyuyana kadar gece gündüz çalışmak yerine biraz daha boş zaman olması güzel olurdu. Oldukça yoğun.” dedi.

“SADECE BİR TWETTİ YETİYOR”

Bununla birlikte, Elon Musk’ın influencer olursa büyük kazançlar elde edeceği de düşünülüyor. Zira attığı her tweet olay oluyor, sadece bir kelime bile yazsa kripto borsaları şiddetli bir dalgalanma dahi yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda yeni bir köpek sahiplenen Musk, köpeğine Floki ismini verdiğini Twitter’da yazdı. Ardından bunu bir mesaj olarak algılayan binlerce kişi, Floki isimli kripto para birimlerine yöneldi. Aynı ismi taşıyan birkaç kripto para birimi ani yükselişe geçti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir