Margot Robbie: Leonardo Di Caprio varken bana bakmazlar demiştim

Avustralyalı oyuncu Margot Robbie kariyerindeki kırılma noktasında annesinin kendini nasıl ikna ettiğini anlattı. Başrolünü oscarlı aktör Leonardo Dicaprio ile paylaştığı 2013 yapımı “The Wolf Of Wall Street” filmindeki çıplak sahnelerin çok ses getirmesini beklemediğini söyledi. Robbie “Nasılsa Leonardo varken kimse beni fark etmez diye düşünüyorum, ama ummadığım kadar ünlendim.” dedi.

Ancak performansı geniş çapta alkışlanıp, güzel oyuncuyu Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri haline getirirken, başarısının beraberinde gelen şöhret Robbie için iyi duygulara yol açmadı. Vanity Fair’a konuşan ünlü isim, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Dünya çapında tanınmaya başladığım aşamalarda bir şeyler oluyordu ve olan şeylerin hepsi fazlasıyla berbattı.

Margot Robbieden müstehcen sahne itirafı

Anneme, ‘Oyunculuk yapmak istediğimi sanmıyorum’ dediğimi hatırlıyorum. Annem ise bana baktı ve düz bir ifadeyle; ‘Bence yapmamak için çok geç’ dedi. İşte o zaman tek yolumun ilerlemek olduğunu fark ettim.

ABD`nin en ünlü borsacılarından Jordan Blefort`un yaşam öyküsünü anlatan `The Wolf of Wall Street / Para Avcısı` filminin parlayan yıldızı Margot Robbie, kariyerinin dönüm noktası olan filmdeki rolünü almasını, Leonardo Di Caprio`yu tokatlamasına borçlu olduğunu söyledi.

Margot Robbieden müstehcen sahne itirafı

 

Filmin seçmelerinde sadece 30 saniye içinde kendinizi göstermesniz gerektiğini söyleyen aktris, senaryoda olmadığı halde DiCaprio`ya `s.ktir git` diyerek yüzüne tokay attığını söyledi.

Robbie, “Yönetmenlerin ve yapımcıların olduğu odada soğuk bir sessizlik oldu, ben de çıktım. Kısa süre sonra da telefon geldi. Rolü kaptığımı öğrendim” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir