Bu paranoya değil de ne

TRT Spor’da Kanada-Fas maçının spikeri Alper Bakırcıgil, Dünya Kupası tarihindeki en erken golün FETÖ davası nedeniyle ABD’ye kaçan eski AKP Milletvekili Hakan Şükür‘e ait olduğunu hatırlatmasının ardından devre arasında görevden alındı.

Hafta içi her gün Number1 FM ve Number1 Türk FM‘deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli köşesinden seslenen Özkök, ” Bir golün hatırlatılması bu kadar paranoya yol açacak bir şey olabilir mi? Vallahi ne diyeyim ben. Allah akıl fikir versin hepimize. TRT de o TRT bizim vergilerimizle yayınlarını sürdüren bir kurum. Ona da Allah fikir versin diyorum ” dedi.

Ertuğrul Özkök sesli köşesinde şu ifadeleri kullandı:

“Haberi önce Miami’ de aldım ve o an içimden gelen ses şuydu: Yok canım olur mu böyle bir şey herhalde dalga geçiyorlar diye. Olay şuydu, Dünya Kupasında Kanada- Fas maçı oynanıyor ve maçı TRT spiker Alper Bakırcıgil anlatıyor. Şimdi spikerler maç anlatırken mesela çok erken bir gol olduğu zaman hemen geçmişe dönüp Dünya kupalarında en erken atılan atılan gol hangisiydi hatırlatıyorlar. Spiker de bence doğru bir şey yapmış ve bu dünya kupalarında en erken atılan golün bir Türk tarafından Hakan Şükür tarafından atıldığını söylemiş. Vay sen misin hemen bunu duyan bir AKP Milletvekili harekete geçmiş artık bilmiyorum nereye CİMER’i mi aradı nereyi aradıysa? Spiker devre arasında görevden alınmış. Yahu arkadaşlar vallahi ben ilk duyduğumda inanmadım buna. Meğer gerçekmiş böyle bir şey nasıl olur böyle bir şey. Bu paranoya değil onun ötesinde bir şey. Yani geçmişe ait bir olay saklanabilir mi ya böyle Hakan Şükür kızıyorsunuz FETÖ’cü diye iyi. tamam kızın zaten adam dışarıda ama onun attığı bir golün hatırlatılması bu kadar paranoya yol açacak bir şey olabilir mi? Vallahi ne diyeyim ben. Allah akıl fikir versin hepimize. TRT de o TRT bizim vergilerimizle yayınlarını sürdüren bir kurum. Ona da Allah fikir versin diyorum. Allah akıl fikir versin diyorum.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio