MESAM 35. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Türkiye’nin ilk ve en büyük meslek birliği MESAM 35. kuruluş yıl dönümünü gala ve ödül töreniyle kutladı. Yüzlerce sanatçının katıldığı gecede, ‘Başarı’, ‘Onur’ ve ’35. Yıl Özel’ ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye’nin ilk ve en büyük meslek birliği Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) 35. kuruluş yıl dönümünü gala ve ödül töreniyle kutladı. MESAM’ın gurur gecesine ünlüler akın ederken Selda Bağcan, Özdemir Erdoğan, Fuat Güner, Mazhar Alanson, Yıldız Tilbe, Ferhat Göçer, Selami Şahin, Ferdi Tayfur, İlham Gencer ve Atilla Atasoy‘a ödül verildi. Törene katılamayan ünlülerin ödülleri, yakınlarına, kendilerin temsil eden şirket ve kişilere verildi.

Başkanı olduğu ve kısa adı MESAM olan Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği Başkanı Sanatçı Recep Ergül yaptığı açılış konuşmasında, “MESAM bugün 35 yaşında. Biz MESAM’da yeni bir sayfa açtık. Ülkemizin kültürel zenginliğini MESAM’ın kademelerine taşımak hedefimdi bunu başardığım için mutluyum. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği rock müzik, Roman müziği, Karadeniz Müziği hepsi şuanda MESAM’da üst kurullarında temsilcileriyle temsil ediliyor” dedi.

SANATÇILAR TOPLUMA ÖRNEK KİŞİLERDİR

Eleştirilerin yönetimsel anlamda olması gerektiğini belirten Recep Ergül, “Nezaketin yerini nobranlığın aldığı günümüz dünyasında nezaketi temsil eden sizlersiniz. Sanatçı duyarlılığı bilinci ile her biriniz bu topluma örnek olduğunuzu biliyorum. Kendi küllerinden doğan bu meslek birliğinde yeniden beste yapmak için umutlanmış sizler çok daha ölümsüz eserlere imza atacaksınız” dedi

MESAM&MSG ANISINA ÖDÜL FERHAT GÖÇER’E VERİLDİ

MESAM&MSG anısına ödül ise MSG Başkanı Ferhat Göçer’e verildi. MESAM Başkanı Recep Ergül, Ferhat Göçer’e ödülünü takdim ederken iki meslek birliğinin kısa süre öncesine kadar düşman olmasının çok büyük acılara neden olduğunu söyledi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir