Ünlü fast food zincirinden 3 ay önce aldığı hamburger bozulmadı

Türkiye’de de şubeleri olan ABD merkezli bir fast food zincirinin ürettiği hamburger sosyal medyada tartışma yarattı.

TikTok’ta paylaşım yapan Avustralyalı bir tüketici, Türkiye’de de şubeleri olan fast food zincirinden 3 ay önce satın aldığı üç katlı hamburger ile videonun çekildiği gün aynı zincirden satın aldığı bir hamburgeri takipçileriyle paylaşarak kıyasladı.

Gerçek ismini açıklamayan kullanıcı, 1940 yılında California’da kurulan ve dünyanın en büyük hamburger zincirlerinden biri olarak anılan markadan 3 ay arayla aldığı hamburgerleri kıyasladı. Üç kat ekmek içinde iki dilim köftenin olduğu hamburgerleri kıyaslayan TikTok kullanıcısı, üç ay önce aldığı hamburgerin küflenmediğini ve çürümediğini gösterdi.

Ünlü fast food zincirinden 3 ay önce aldığı hamburger bozulmadı

Üç ay önce satın alıp buzdolabında tuttuğu hamburgerin taze yapılmış hamburgere göre ufaldığını belirten adam, “Küf yok, çürüme yok, etler halen sert. Marullar bile nasıl 3 ayda çürümemiş. Bu resmen plastik gibi bir şey” yorumunu yaptı.

Videoyu yorumlayan Avustralyalı beslenme uzmanı Susie Burrell de, “Bu şaşırtıcı değil çünkü koruyucular var. Bence bu marka da standart koruyucuları kullanıyor. Fast food ürünlerinde kimyasallar var ve işlenmiş gıdalar var” ifadesini kullandı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio