Avatar iki ne zaman çıkacak?

 ABD yapımı bilim kurgu filmi Avatar 2’nin ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. “Avatar” serisinin 16 Aralık’ta gösterime girecek devam filmi “Avatar: The Way of Water” merakla beklenirken Disney’den bir iş birliği duyurusu geldi.

Keep Our Oceans Amazing projesiyle farkındalık yaratan Disney, sanal Pandoran Okyanusu’nda Avatar hayranlarına dijital aktivasyonla kendi okyanus canlılarını yaratabilme imkânı sunuyor.

Böylece  yarattıkları her yaratık ile minimum 5 dolar maksimum 1 milyon dolar olmak üzere TNC’ye bağışta bulunacak

AVATAR 2 KONUSU NEDİR?

Jake Sully ve Neytiri bir aile kurarlar ve birlikte kalmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak, eski bir tehdit başladığı işi bitirmek için geri döndüğünde, evlerini terk etmek ve Pandora’nın farklı bölgelerini keşfetmek zorunda kalırlar.

AVATAR 2 OYUNCULARI KİMLER?

Avatar 2 oyuncu kadrosu şu şekilde;

Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder ve Matt Gerald, ilk filmdeki rollerini devam ettirecek. Sigourney Weaver ise farklı bir rolle geri dönecek.

Yeni oyuncular; Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel ve CJ Jones

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir