Türkiye’nin gerçeği ilk sırada

Tüm internet kullanıcılarının ikinci evi olan Google, 2022 yılında tüm dünyada en çok nelerin aratıldığını açıkladı. “Google’da Yılın Arama Trendleri” raporuyla paylaşılan veriler, Türkiye için bir gün geç paylaşıldı. Ülkemizde birinci sırada ‘Dolar kaç lira’ araması çıktı.

Hafta içi her gün Number1 FM ve Number1 Türk FM‘deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli köşesinden seslenen Özkök,Birinci sırada ise Türkiye’nin en büyük gerçeği dolar Türk Lirası paritesi yani 1dolar kaç Türk Lirası? Evet işte gerçeğimiz bu. Biz büyük bir Tombili topluğuyuz ve bu en güzel tarafımız ama en zor tarafımızda maalesef ekonomimiz çok kötü ve en çok merak ettiğimiz şey dolar kaç lira?” dedi.

 Ertuğrul Özkök sesli köşesinde şu ifadeleri kullandı:

“Dün İstanbul’un Kadıköy ilçesinde güzel bir gün yaşandı. Kadıköy’ün meşhur bir kedisi vardı. Adı Tombili ve o Tombili. 2000 şimdi unuttum kaç yılında bir gün Kadıköy’de bir bankta otururken fotoğrafı çekildi ve fotoğraf olay oldu ve öyle sevildi ki fotoğraf sonunda Kadıköy’ün sembollerinden biri olarak heykeli yapıldı ve yerine kondu. İşte o Tombili heykeli önünde bulunduğu apartmanın çevresel dönüşüm projesine girdiği için kaldırılmıştı ve daha sonra kaldırıldığı yerden tekrar dün yerine yerleştirildi ve Tombili heykeli orada duruyor. Aynı gün Google, Türkiye’de geçtiğimiz yıl içerisinde en çok aranan kelimeleri açıkladı. Açıklama töreninde ben de oradaydım biliyor musunuz? Türkiye’de en çok açıklanan 5 kelimeden birisi kedi kelimesi? Evet, biz Türkler kediyi seviyoruz. Peki başka öteki kelimeler? neymiş? En çok açıklanan dediğim gibi 5 numarada kedi var. Dört numarada Bergen var Bergen filmi. dolayısıyla herhalde aradık. 3 numarada öğretmen ağı ve ikinci sırada bayram tatili kaç gün var? Birinci sırada ise Türkiye’nin en büyük gerçeği dolar Türk Lirası paritesi yani 1dolar kaç Türk Lirası? Evet işte gerçeğimiz bu. Biz büyük bir Tombili topluğuyuz ve bu en güzel tarafımız ama en zor tarafımızda maalesef ekonomimiz çok kötü ve en çok merak ettiğimiz şey dolar kaç lira?”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir