Dünya Kupası Arjantin-Hırvatistan ve Fransa-Fas yarı final maçı ne zaman, saat kaçta?

2022 Dünya Kupası’nda büyük finale geri sayım başladı. Şampiyonluk maçında sahada olmayı hedefleyen 4 takım zafer yolunda karşılaşacak. Dünya Kupası Arjantin-Hırvatistan ve Fransa-Fas yarı final maçları ne zaman, saat kaçta?

32 takımla başlayan büyük serüvende artık 4 takım kaldı. 2022 Dünya Kupası‘nda gözler finalistleri belirleyecek iki maça çevrildi.

Yarı finallerde ilk düello Arjantin ile Hırvatistan arasında. Rakiplerini penaltılarda eleyen iki takım, 13 Aralık Salı günü Lusail Stadı‘nda karşılaşacak. Saat 22.00 başlayacak mücadelecanlı yayınlanacak.

Mücadelede Daniele Orsato düdük çalacak. Orsato’nun yardımcılıklarını aynı ülkeden Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Birleşik Arap Emirlikleri’nden Mohammed Abdulla olacak.

14 Aralık Çarşamba günü Al Bayt Stadı’nda oynanacak mücadele saat 22.00’de başlayacak canlı yayımlanacak.

Karşılaşma öncesinde Fransızlar tarihi dublenin peşinde. Horozlar bugüne kadar sadece İtalya ve Brezilya’nın başardığı üst üste 2 Dünya Kupası zaferini 60 yıl sonra yaşayabilir.

Kupayı hem oyuncu, hem de teknik direktör olarak kazanan üç isimden biri olan Didier Deschamps, yarı finaldeki rakipleri Fas’ın başarısına şaşırmıyor.

“Çok az insan Fas’ın yarı finale çıkacağını düşünüyordu. Ancak yendikleri takımlara baktığınızda ve sadece bir gol yediklerini gördüğünüzde bu bir sürpriz değil. Burada olmayı hak ediyorlar. Onlara saygı duymalıyız.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir