Recep İvedik’e bile karşılar

Recep İvedik” serisinin 7’inci filmi Disney Plus’ta yayınlandı. Yaratıcılığını Şahan Gökbakar‘ın üstlendiği filmdeki politik göndermeler, sosyal medyada gündem oldu. Gazeteci yazar Ertuğrul Özkök, filme ve Şahan Gökbakar’a övgü yağdırdı.

Hafta içi her gün Number1 FM ve Number1 Türk FM‘deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli köşesinden seslenen Özkök,” Ben Şahan Gökbakar’ı kutluyorum. Çünkü gerçekten hem toplumsal tavırlardaki vaziyet alışları hem de aile hayatı çocuğuna karşı olan sevgisiyle örnek ve bilinçli bir Türk vatandaşı.” dedi.

Ertuğrul Özkök sesli köşesinde şu ifadeleri kullandı:

“Haftaya güzel bir konuyla başlayalım. Konumuz Recep İvedik 7 filmi Recep İvedik artık kaçınılmaz bir biçimde hayatımızın bir parçası. Çocuklarımızın aşağı yukarı hepsi Recep İvedik’i tanıyor ve filmlerini 5 milyondan fazla insan sinema salonlarında izliyordu. Recep İvedik 7 filmi gerçekten büyük bir ilgiyle bekleniyordu ve Cuma akşamı Disney+’ta platforma kondu ve o akşamdan itibaren büyük bir tartışma başladı. Tartışmanın konusu da şu: Eski Recep İvedik çok komikti. Bu o kadar komik değil ama çok politik ve özellikle iktidar yanlısı trollerde harekete geçti. Recep filmini seyretmeyin diye ben  pazar günü seyrettim filmi ve açıkça söyleyeyim ben beğendim. Evet gerçekten eski o hödük böyle böğürtülü sesler çıkaran lumpen Recep İvedik gitmiş onun yerine çev. Duyarlı kadın haklarını savunan, insanlara karşı yapılan haksızlıklara karşı çıkan böyle aktivist bir Recep İvedik gelmişti bana göre film yine komikti yine çok komik. Temel Recep İvedik unsurları vardı ve filmdeki eleştiri dozu da gerçekten Türkiye’de halkın büyük bölümünün bugün dile getirdiği konulardı. Recep İvedik 7 filminde bana göre bugüne kadar hiç olmadığı biçimde Türkiye’nin sorunlarına da parmak basan bir film haline gelmiş. O yüzden ben filmi çok beğendim. Ayrıca bir şey söyleyeyim, Recep İvedik 6 filmi de seyrettim hemen ondan sonra o da çok komikti. Afrika’da geçen ve orada da kadınlara karşı kadın haklarına karşı saygılı birkaç sahne vardı. Ben Şahan Gökbakar’ı kutluyorum. Çünkü gerçekten hem toplumsal tavırlardaki vaziyet alışları hem de aile hayatı çocuğuna karşı olan sevgisiyle örnek ve bilinçli bir Türk vatandaşı.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir