İngiliz futbolcuların hareketi, Mbappe’yi dumura uğrattı!

2022 Dünya Kupası’nda oynanan İngiltere-Fransa çeyrek finalinin öncesinde yaşanan bir görüntü yeni ortaya çıktı. Karşılaşma öncesinde tünelde Kyle Walker ve Jordan Henderson tarafından selamının alınmaması üzerine Fransız yıldız Kylian Mbappe oldukça şaşırdı. Dünyaca ünlü golcü bu hareketi hak edecek ne yapmış olabilirim diye sağına soluna baktı ve gülerek yaşadığı şoku atlatmaya çalıştı.

İngiltere ile Fransa‘nın karşı karşıya geldiği maçın ardından sosyal medyada gündeme gelen bir görüntü çok konuşuldu. Maça çıkarken selam verdiği oyunculardan yanıt alamayan Mbappe‘nin şaşkınlığının kameralara yansıdığı anlar büyük ilgi gördü.

MBAPPE’Yİ YOK SAYDILAR

Maçın başlamasına sayılı dakikalar kala tünelde karşılaşan Mbappe ve İngiliz oyuncular arasında yaşanan bu olay futbolseverleri oldukça derinden etkiledi. Mbappe, Jordan Henderson ve önündeki Walker‘a doğru elini uzattı, ancak İngiliz yıldızlardan hiçbiri ona aldırış etmedi. O sırada eli uzun bir süre havada kalan Mbappe, olayın şokunu gülerek atlatmaya çalıştı.

BİLEREK Mİ YAPTILAR?

Yaşanan olaydan sonra Mbappe, biraz mahcup bir şekilde elini geri çekti. Walker’ın Mbappe’yi fark edip etmediği ya da rakibini bariz bir şekilde görmezden gelip gelmediği ise hala merak konusu.

Numberone.com.tr

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir