Tüm kargaşalara kısa bir ara

Ekrem İmamoğlu‘nun hapis cezasına çarptırılması, 6 yaşındaki bir kız çocuğunun sistematik olarak yıllarca tecavüze uğraması gibi haberlerle ülke olarak çok kötü bir hafta hatta bir yıl geçirdik. Gazeteci yazar Ertuğrul Özkök de bugünkü sesli köşesinden hafta değerlendirmesinde bulundu.

Hafta içi her gün Number1 FM ve Number1 Türk FM‘deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli köşesinden seslenen Özkök, ” Yeni bir yıla doğru gidiyoruz. Kendinizi biraz parantezi alın, koruyun çünkü dünyanın bu çirkinlikleriyle, bu yolsuzluklarla, bu insan hakları ihlalleri, bu despotluklarla mücadele etmenin en güzel yolu, hayatı güzel yaşama konusunda ısrarcı olmak ve onu talep etmektir. ” dedi.

Özkök Ertuğrul sesli köşesinde şu ifadeleri kullandı:

” (Evdeki Saat- Fark Etmeden şarkısı çalar) İyi günler, iyi hafta sonları ve güzel bir hafta sonu diliyorum size çalışan günlerin sonundayız. Evet son günlerde bu şarkıya taktım Evdeki Saat grubu son yılların yükselen bir grubu evdeki saat grubunun geçen hafta stream platformlarına konulan yeni şarkısı adı ‘Fark Etmeden’ o kadar hoşuma gitti ki yeni yıla giderken bu şarkıyı artık her gün yüksek sesle kulaklığımı takıyorum. Evde hoparlörü yükseltiyorum ve dinliyorum. size de tavsiye ederim. Gerçekten insana böyle yükselten, insanı biraz moral veren bir şarkı olmuş. Tebrik ediyorum Evdeki Saat’e bu güzel şarkısından dolayı. Çünkü öyle günler yaşıyoruz ki şu bir haftaya bakın yani Ekrem İmamoğlu’na verilen o adaletsiz karar hiç kimsenin. ama hiç kimsenin vicdanına sığmayan o karar nasıl verildiyse, hangi amaçla verildiyse hala tartışıyoruz. Göçmen sorunlu, dibimizdeki, savaşlar, insanlara karşı yapılan hoyratlıklar kadınlara, çocuklara, 6 yaşındaki çocukların evlendirilmeleri resmen tecavüze uğramaları arasında. Böylece bir yıl gelip gidiyor. Şimdi böyle bir günde insanın kendisine güzel prim vermesi sanki hakkı değilmiş gibi görünüyor. Hiç öyle düşünmeyin. Yeni bir yıla doğru gidiyoruz. Kendinizi biraz parantezi alın, koruyun çünkü dünyanın bu çirkinlikleriyle, bu yolsuzluklarla, bu insan hakları ihlalleri, bu despotluklarla mücadele etmenin en güzel yolu, hayatı güzel yaşama konusunda ısrarcı olmak ve onu talep etmektir. Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum ve Evdeki Saat’le bitiriyorum bu haftayı.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir