Trump, NFT koleksiyonunu tanıttı

Geçtiğimiz günlerde önemli bir duyuru yapacağını söyleyen eski ABD Başkanı Donald Trump, NFT koleksiyonunu tanıttı.

Koleksiyonda Trump’ın kovboy, süper kahraman gibi farklı kılıklarda olduğu tasarımların yer aldığı görüldü.

Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisini değişik kostümler içinde gösteren kartları tanıtırken şunları yazdı: “Bu sınırlı sayıda üretilen kartlar, hayatımın ve kariyerimin muhteşem sanatını içeriyor! Bir beyzbol kartına çok benzeyen ama umarım çok daha heyecan verici olan tüm favori Trump Dijital Ticaret Kartlarınızı toplayın… Her biri sadece 99 dolar! Harika bir Noel hediyesi olur. İnanıyorum ki çok çabuk gidecekler!”

NFT’lerin her biri 99 dolar ve ilk seride 45 bin “Trump Dijital Ticaret Kartı”nın oluşturulacağını söyleniyor. 45 veya daha fazla Trump Dijital Ticaret Kartı satın alan herkesin Florida’da Trump ile bir gala yemeğine katılması garanti oluyor. Satışların yapıldığı web sitesi ayrıca Trump’la tanışma, 10 dakikalık Zoom görüşmesi ve Trump Golf Palm Beach’te bir saatlik golf maçı gibi ödüller içeren bir çekiliş düzenliyor.

Trump, NFT’lerin lansmanını Twitter’dan atıldıktan ve diğer internet platformlarında hesapları askıya alındıktan sonra kurduğu Twitter benzeri sosyal ağ Truth Social’da duyurdu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir