Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar’da Elon Musk ve Kolinda Grabar Kitarovic ile görüştü

2022 FIFA Dünya Kupası final maçını birçok ünlü isim ve siyasetçi de izlemeye gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Katar’da gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası maçın oynanacağı statta yerini aldı ve maçı takip etti. Erdoğan Katar’da Elon Musk ve Hırvatistan eski Cumhurbaşkanlarından Kolinda Grabar Kitarovic ile sohbet etti.

Tarihin en heyecanlı Dünya Kupası Finali‘nde kazanan Arjantin oldu. Messi’nin en büyük hayaline penaltılarla ulaştığı gecede tüm dünya inanılmaz bir gece yaşadı. Arjantin 2 farkı koruyamadı, uzatmalara giden maçta karşılıklı 1’er gol daha çıktı. 90 dakika ve uzatmalar 3-3 bitti. Her anı heyecan dolu geçen Katar‘daki finalde Dünya Kupası penaltılarla Tangocuların oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani‘nin davetiyle Katar’ın başkenti Doha‘ya gün içerisinde bir ziyaret gerçekleştirdi.

MAÇI İZLEMEYE GİTTİ

Yaptığı ziyaretler sonrasında Arjantin ile Fransa maçını izlemeye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine ayrılan kısımda maçı Katarlı yetkililerle beraber izledi.

Erdoğan, Hırvatistan eski Cumhurbaşkanlarından Kolinda Grabar Kitarovic ile bir süre sohbet etti.

Erdoğan, Tesla ve SpaceX‘in kurucusu Elon Musk ile de bir süre görüştü.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir