Brad Pitt yeni aşkıyla çok mutlu: Yeni yılın ilk öpücüğünü esmer güzelden alacak

Dünyada kadın erkek ayırmaksızın ona hayran olmayan yok gibi. Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri haline gelirken sadece yakışıklılığıyla değil yeteneğiyle de herkesi büyülemiş durumda. Bugün doğum gününü kutlayan ve 59 yaşına basan Brad Pitt, olgunluk dönemini kariyerinde büyük başarılarla ve yeni aşkıyla kutluyor. Brad Pitt  yeni yılın ilk öpücüğünü esmer güzelden alacak.

Sinema kariyerine ilk başladığı yıllarda baş döndüren yakışıklılığı yüzünden oyunculuk yeteneği görmezden gelindi. Perdede göründüğü anlarda başrol olmasa bile seyircilerin bakışlarını hep o çaldı. Yıllar ilerledikçe başarılı oyunculuğuna bir de yapımcılık nişanesi eklediği, birçok filmin çekilmesinde büyük pay sahibi oldu.

12 Years a Slave en iyi Film Oscar’ını aldığında bu büyülü heykeli elinde tutan da o oldu. Sayısız kez adaylık kazandı en sonunda en iyi yardımcı oyuncu kategorisinde de ödülü kucakladı. Politik duruşu, sektördeki arkadaşlarının hakkındaki güzel sözleriyle kalpleri kazandı. Hakkında sancılı bir boşanma süreci yaşadığı Angelina Jolie dışında kötü söz eden birileri çıkmadı.

GÖNLÜNÜ BİR ESMER GÜZELE KAPTIRDI

Anita Ko Jewelry adındaki büyük bir mücevher firmasında başkan yardımcısı olan De Ramon, Vampire Diaries dizisinin başrol oyuncusu Paul Wesley‘le yatığı evlilikle tanınmıştı. Çiftin eylül ayında üç yıllık evliliklerini bitirdikleri biliniyor. Bu arada, 40 yaşındaki Vampire Diaries yıldızı Wesley de çoktan  model Natalie Kuckenburg ile bir aşk yaşamaya başladı. Brad ve Ines kasım ayında rock yıldızı Bono’nun konserine ünlü arkadaşları Cindy Crawford ve eşi Rande Gerber’le gitmiş, konser çıkışında da sarmaş dolaş görüntülenmişti. O tarihten beri Babylon filminin yemeklerine ve film ekibinin eğlencelerine de birlikte katılmaya başladılar. Ancak Babylon, geçtiğimiz günlerde gösterişli bir gala yaptığında kırmızı halıda Ines Brad Pitt’in yanında yer almadı. İkili muhtemelen tüm dünyaya ilişkilerini duyurmak ve resmi bir çift olarak anılmak için bir süre daha bekleyecek.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir