Bruce Willis dede oluyor

Afazi hastalığına yakalandığı için oyunculuğu bırakmak zorunda kalan Bruce Willis’in Demi Moore ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Rumer Willis, hamile olduğunu duyurdu. Doğacak bebek, Demi ve Bruce’un ilk torunu olacak. 1987-2000 yılları arasında evli kalan çiftin ayrıca Scout (31) ve Tallulah (28) isimli iki kızları daha bulunuyor.

Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis‘ten (67) kötü haber gelmişti. Willis’e beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen “afazi” (söz yitimi) hastalığı teşhisi konulmuştu.

DEDE OLUYOR

Uzun bir süredir gözlerden uzakta olan Bruce Willis, şimdilerde dede olmaya hazırlanıyor. Willis’in Demi Moore ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Rumer Willis, anne olacağını açıkladı. 34 yaşındaki Willis, ilk bebeğini kucağına almaya hazırlandığını duyurdu.

“BABAM ERKEK TORUN SAHİBİ OLMAK İSTİYOR” DEMİŞTİ

Rumer Willis, daha önce verdiği bir röportajda babasının dede olmak için gün saydığını ve özellikle erkek torun sahibi olmak istediğini söylemişti.

Babasının ailede çok fazla kadın olduğu için erkek enerjisine ihtiyacı olduğunu belirten Willis, “Beş kızı var, gerçekten çok fazla kadın enerjisi var. Onu anlıyorum” demişti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir