Trabzonspor, Samsunspor karşısında turladı

Trabzonspor, sahasında oynadığı maçta Karadeniz derbisinde Samsunspor’u rahat mağlup ederek Türkiye Kupası’nda tur atladı. Trabzonspor’da ilk kez 11’de sahaya çıkan Naci Ünüvar, maça damga vurdu. Genç futbolcu Arif Boşluk, Trabzonspor A takımı ile ilk maçına çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu maçında, Trabzonspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor’u 3-0 mağlup ederek son 16 turuna yükselen takım oldu. 10 yıl aranın ardından ilk kez resmi bir maçta karşı karşıya gelen Trabzonspor ve Samsunspor arasındaki Karadeniz derbisine Naci Ünüvar damga vurdu.

Sezon başında Ajax’tan kiralanan Naci Ünüvar, Trabzonspor formasıyla ilk kez ilk 11’de başladığı maçta iki gol atarak dikkat çekti. Naci Ünüvar’ın bir şutunda ise direk gole izin vermedi. Trabzonspor’un diğer golü Umut Bozok’tan geldi.

TRABZONSPOR BEŞ EKSİKLE SAHAYA ÇIKTI

Trabzonspor’da son yapılan antrenmana katılan Edin Visca ve Siopis, kas spazmına bağlı ağrı hissedince teknik direktör Abdullah Avcı, tarafından riske edilmeyerek maç kadrosuna alınmadı. Bordo-mavili takımda ayrıca sakatlıkları bulunan Dorukhan, Denswil ve Serkan Asan da Samsunspor’a karşı forma giyemedi.

Bordo-mavili taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Tribünlerin çok büyük bölümünde boşluklar yer alırken misafir takım taraftarları ise tribünlerin kendilerine ayrılan bölümünü doldurdu.

ARİF BOŞLUK A TAKIMLA İLK MAÇINA ÇIKTI

Trabzonspor’un U19 takımında oynayan ve Antalya kampında A takımla birlikte hazırlık maçına çıkan Arif Boşluk, Trabzonspor formasıyla ilk profesyonel maçına çıktı. Abdullah Avcı’nın yeni gözdelerinden olan genç sol bek, yedek kulübesinde başladığı Samsunspor maçının ikinci devresinde Eren Elmalı’nın yerine oyuna girdi.

KADRODA FENERBAHÇE DEĞİŞİKLİĞİ

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen aradan sonra ilk resmi maçına çıkan bordo mavililer Fenerbahçe maçı öncesi son provasını yaptı. 40 günlük aranın ardından yeşil sahalara dönen bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, sahaya karma kadroyla çıktı. Teknik direktör Abdullah Avcı, performansını yükseltmesini istediği ve Fenerbahçe maçında sahada olmasını planladığı oyuncuları yedek kulübesinde bekletirken genç oyunculara şans verdi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir