Justin Bieber’ın kariyeri 200 milyon dolara satışta!

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’ın, 12 yıllık kariyerindeki tüm müzik kataloğunu yaklaşık 200 milyon dolara satma anlaşmasını imzalamaya ‘çok yakın’ olduğu iddia edildi.

Dünyaca ünlü şarkıcılar şarkıları için telif haklarını büyük şirketlere satıyor. Bob Dylan, Bruce Sprinsteen, Stevie Nicks gibi yıldız isimler çeşitli müzik şirketleri ile bu konu için anlaşmaya vardı.

The Wall Street Journal’ın haberine göre, Bieber, İngiltere merkezli şarkı yönetimi ve yayın şirketi Hipgnosis Songs Capital ile hem yayıncılığını hem de kayıtlı müzik kataloğunu içerecek bir anlaşma için görüşüyor. Anlaşma, şirketin gerçekleştirdiği en büyük anlaşma olacak.

Justin Bieber kimdir? 

Justin Bieber‘ın annesi, ona hamile kaldığında henüz 17 yaşındaydı. Annesi ve babası hiç evlenmedi fakat çocuklarının gelişimi için yakın arkadaşlıklarını hep sürdürdüler. Annesi ile büyüyen Bieber, kendi kendine pek çok müzik aletini çalmayı öğrendi.

2007 yılının sonlarında yerel bir şarkı yarışmasında ikinci oldu. Daha sonra söylediği şarkıları internete yükleyerek popülerliğini arttırdı. Ünlü olmadan önceki hayatını anlattığı Nowhere But Up isimli kitabı 2012 yılında piyasaya sürdü.

İlerleyen yıllarda birçok albüm çıkaran Justin Bieber, dünyaca ünlü bir şarkıcı haline geldi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir