Megan Fox yapay zekalı bir robotu canlandıracak

ABD’li aktris Megan Fox bilim kurgu filmi “Subservience”te bir yapay zekalı robotu canlandıracak. Başrolü İtalyan aktör Michelle Morrone ile paylaşacağı filmin çekimleri gelecek ay Bulgaristan’da başlayacak.

Megan Fox, Millennium Media’nın Michele Morrone’nin de  başrolde yer alacağı Subservience‘ında yeni bir bilimkurgu rolü belirledi. Fox, Will Honley ve April Maguire tarafından yazılan projede Till Death yönetmeni SK Dale ile yeniden bir araya gelecek .

“Megan ve Michele bu güncel ve kışkırtıcı gerilim filmi için mükemmel. Megan’ın bizimle üçüncü filmi olan bu yüksek konsept ve güncel konu, yapay zeka ve ortaya çıkabilecek korkutucu derecede gerçek tehlikeler hakkında uyarıcı bir hikaye sunuyor.”

Millennium Başkanı Jeffrey Greenstein , “Başrol oyuncumuz olarak ekstra bir baharat katmanı eklemek için yetenekli Michele’in eklenmesiyle, başrol oyuncusu Megan ve SK’nin, Megan’ın oyunculuk yeteneklerini inanılmaz derecede katmanlı bir karaktere ödünç vermesiyle yeniden bir araya geldiğini görmekten heyecan duyuyoruz” dedi. 

“Bu film, Megan’ın daha önce hiç görmediğimiz bir yanını gösterecek. Bir araya getirdiğimiz kadro, bu duygu yüklü hikayeyi yükseltecek ve size elimizdekileri göstermek için sabırsızlanıyorum,” diye ekledi Dale.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir