Bafetimbi Gomis tahttan inmiyor

Galatasaray’a bir maç daha kazandıran 37 yaşındaki yıldız Bafetimbi Gomis, 40 yaşına kadar oynamak istediğini, bunun en az bir senesini sarı-kırmızılı forma altında yaşayabileceğini yöneticilere iletti.

Bafetimbi Gomis’i övmeye doyamıyoruz çünkü o Galatasaray‘ı taşımaktan vazgeçmiyor. Mauro Icardi‘nin sakatlığı, Haris Seferovic‘in formsuzluğunda 37 yaşındaki golcü kendisi hakkında ‘EYT beklemiyor‘ esprileri yapan futbolseverleri yine yanıltmadı.

Fransız tecrübe, İstanbulspor‘a attığı iki golle liderliğin kapısını açtı. Gomis’in ligdeki altı golünün tamamı skoru etkileyen cinstendi; kupada da turu o getirdi. Yani ‘ihtiyar delikanlı’ olmasa belki de Galatasaray şimdi hararetli günler geçiriyordu.

KARAR BURUK VE TIMUR’UN

“Benim işim gol atmak” diyen Bafetimbi Gomis’in en sevdiği şeyi bırakmaya da niyeti yok. Yöneticilerle yaptığı sohbette, yıldız futbolcu 40 yaşına kadar oynamak istediğini söyledi. En az bir yıl daha Galatasaray seviyesinde forması giymeye hazır hissettiğini ifade edip bir anlamda 2023-24 sezonu için de kontrat talebinde bulundu.

Yönetim kurulu, kesin kararı Okan Buruk ve Erden Timur‘a bırakacak. Galatasaray tarihinin en golcü üçüncü yabancısı olan Bafetimbi Gomis belki de zirveye oturmaya kararlı…

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir