Fenerbahçe yeniden liderlik koltuğuna yükseldi

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Hatayspor’u King, Batshuayi, Serdar Dursun ve Gustavo Henruqie’nin golleriyle 4-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yerleşti.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Oldukça yüksek tempoda oynanan ilk yarıda Fenerbahçe, 20. dakikada King ve 26. dakikada Batshuayi‘nin attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da gollerine devam eden Fenerbahçe 86. dakikada Serdar Dursun ve 90+5. dakikada Gustavo Henrique‘nin attığı gollerle sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 32’ye yükseltti. Hatayspor ise 15 puanda kaldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ”4 gol attık ama 6-7 de olabilirdi. 15 şutumuz kaleyi buldu. Galibiyetler almaya geri dönmek istiyorduk, bugün de bu anlamda önemliydi” dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Jesus, ”Bizlerin insanları düşünmesi önemli. Futbol sektöründeki insanlar olarak diğer insanları unutabiliyoruz. Elimizden geldiğince başka insanlara yardım etmek bizi mutlu ediyor. Böyle bir oyuncu grubuna sahip olduğum için gurur duyuyorum. Fenerbahçe taraftarlarına ne diyeceğimi bilemiyorum. Buraya geldiğim ilk günden itibaren bizimle birlikte olduklarını gösterdiler. Bizimle birlikte acı çektiler ve bize destek oldular. Fenerbahçe taraftarlarına sağlıklı ve Fenerbahçe’nin başarılarıyla dolu bir yıl diliyorum’

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir