Bomba iddia! Hasan Can Kaya ve Hadise aşk mı yaşıyor?

Ünlü şarkıcı Hadise ile şimdilerde Konuşanlar programıyla adından söz ettiren ünlü komedyen Hasan Can Kaya hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Hadise’nin Hasan Can Kaya ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündeminde adeta deprem etkisi yarattı. İkili hakkında detaylar ortalığı karıştırdı. Hadise ile Kaya, cephesinden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile olan evliliğini olaylı bir şekilde sonlandırdı. Paylaşımları ve sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren Hadise ve Exxen‘de ekrana getirilen Konuşunlar programının sunucusu Hasan Can Kaya‘nın aşk yaşadığı iddia edildi.

Bomba iddia! Hasan Can Kaya ve Hadise aşk mı yaşıyor?

Takvim’de yer alan habere göre; iş insanı Mehmet Dinçerler’le beş ay evli kaldıktan sonra geçtiğimiz eylül ayında boşanan Hadise’nin, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Şarkıcının, Hasan Can Kaya ile aşk yaşadığı magazin kulislerinde konuşuluyor.

Hadise‘nin yaklaşık bir aydır Kaya’yla birlikte olduğu iddia edildi. Kaya ise 2.5 yıldır Konuşanlar‘ın da yönetmenliğini yapan sevgilisi Sultan San ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı.

İlişkilerini herkesten gizleyen ikilinin, son günlerde arasının ise açık olduğu öğrenildi. Sosyal medyada birbirini takip etmeyen ikiliden Kaya’nın, 22 Ekim 1985 doğumlu Hadise’nin Instagram’dan paylaştığı doğum günü fotoğraflarını beğenmesi ise dikkat çekti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir