Tarkan’dan çarpıcı açıklamalar: Acayip şeyler olacak, kim tutabilir bizi?

Megastar Tarkan Instagram hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sanat hayatında 30’uncu yılı geride bırakan Tarkan, duygularını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ünlü sanatçı Tarkan, sanat hayatının 30 yılını geride bıraktı. Tarkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bu zamana kadar kendisini destekleyen hayranlarına teşekkür etti, “İyi ki varsınız” dedi.

“YIRTIK KOTUMLA, DERİ MONTUMLA…”

Gençlik yıllarından bir fotoğraf paylaşan Tarkan, şunları yazdı:

“Birkaç gün önce müzikal kariyerimin 30 yılı dolmuş haberim yok. Sizlerin o güzel paylaşımlarınızla fark ettim. Yırtık kotumla, deri montumla, ‘Kıl’ bir şarkıyla merhaba demiştim sizlere… Bir ara da sarı ekoseli kıyafetimle… Ne ara geçti bu yıllar bilmiyorum ama acısıyla, tatlısıyla çok güzel geçti.”

“KİM TUTABİLİR BİZİ”

“Temennim daha uzun yıllar müzik aşkıyla, güzel şarkılarla, projelerle, yeni heyecanlarla, sürprizlerle bu yolculuğa devam etmek. Tabii ki sağlık oldukça inşallah. Ama aramızdaki bu güçlü, köklü bağ ve yüreğimde hissettirdiğiniz sevginiz hep oldukça kim tutabilir beni/bizi.”

“Ve hissediyorum daha acayip şeyler olacak. Geçen 30 yıldaki sevginiz, koşulsuz desteğiniz ve bağlılığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizi seviyorum.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir