Ünlü şarkıcılar yeni yılı böyle karşıladılar

2023’ü ünlü isimler farklı şehirlerde karşıladı. Evinde düşüp kalça kemiğini çatlatan Süperstar Ajda Pekkan, geçtiğimiz kasım ayında operasyon geçirmiş ve bir süre müzikten uzak kalmıştı. Pekkan sağlığına kavuştu ve 1.5 ay sonra sahnelere döndü.

Sevenlerini Kıbrıs’ta selamlayan sanatçı, “Sağlık, mutluluk, huzur, barış, bolluk bereket içinde mutlu bir yıl diliyorum hepinize. Sevginin gücüne inanmalıyız, sevgiyle her zorluğu aşabiliriz” dedi.

HANDE YENER – KIBRIS

Kıbrıs’ta sahne alan bir diğer isim ise Hande Yener oldu. Sahne kostümüyle yine dikkatleri üzerine çeken Yener 2023’te 15 şarkılık dev bir albüm müjdesi verdi.

Yeni yılı İstanbul’da bir otelde karşılayan ve hastanelik olan Şarkıcı Simge ise “Yıkılmadım ayaktayım” dedi.

ÜNLÜLERİN SAHNEYE ÇIKACAĞI YERLER

ANTALYA

Sibel Can, Özcan Deniz, Berkay, Su Soley, İzmir Express Orkestrası, Ayşegül Aldinç, Garo Mafyan, Turbulence Orkestrası, Haluk Levent, Ozan Orhon, Mustafa Keser ve Emel Sayın, İskender Paydaş, Altay, Erol Evgin, Linet ve Işın Karaca. Kemer Göynükte Sakiler ve Emre Altuğ

İSTANBUL

Gökhan Tepe, Sibel Can, Candan Erçetin, Serkan Kaya, Merve Özbey, Selami Şahin, Suzan Kardeş, Simge, Tuğçe Tayfur, Ersay Üner, Ayta Sözeri

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir