Ece Nayman’dan yeni koleksiyona özel parti

Ece Nayman’ın şimdiye kadar tasarladığı en kişisel koleksiyon olma özelliğini taşıyan yeni kreasyonu ”Fantasia” markanın DNA’sında var olan renk ve desenler, Berlin’in “dark rave” kültüründen ilhamla yeniden yorumlanıyor. Eylem Şimşek

Tasarımcı “Fantasia” isimli Sonbahar/Kış 2022-23 koleksiyonu ile Ece Nayman’ın iç dünyasına bir yolculuk gerçekleştiriliyor. Nayman’ın beyin dalgalarının görüntüleriyle tasarladığı desenler, koleksiyonun ana motifini oluşturuyor.

ACE monogram deseni, sezonun renkleriyle yepyeni bir forma bürünüyor. Ürün seçkisi ise triko, denim, dış giyim ve spor giyim gibi farklı ürün kategorileriyle genişliyor.

Grafiti sanatçısı Doozie Dozer ile tasarlanan seri, aynı ismi taşıyan desenlerle markanın sokak kültürüne yakın çizgisine atıfta bulunuyor. Koleksiyonda, çarpıcı renklerin yanı sıra, yılbaşı dönemi için tasarlanan parıltılı triko parçalar ön plana çıkıyor.

Koleksiyonu kutlamak adına, Ece Nayman’ın Kanlıca’daki evinde bir lansman partisi düzenlendi. Koleksiyondaki ışıltılı parçaların enerjisinden ilhamla tüm evin metalik bir fona büründüğü partiye sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Hadise, Eliz ve Ezgi Fındık, Nur Bilen Yavuzer, Feryal Gülman katıldı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir