Melis Sezen’in yeni dizisi belli oldu

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, performansıyla çok beğenilmişti. Pek çok reklam kampanyasında boy gösteren Sezen’in yeni dizisi de belli oldu. Sezen ‘Gülcemal’ adlı diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. 

Kanalların yeni sezon için ara hazırlıkları başladı. Final yapan, reyting savaşına kurban giden, ekran serüvenine yeni adım atan pek çok dizinin yanında farklı yapımlar için çalışmalar sürüyor. Bunlardan bir tanesi de ekranlarda karşımıza gelecek olan Gülcemal kod adlı dizi. Gülcemal için başrol kadın ve erkek oyuncular belli oldu.

Sadakatsiz dizisi ile yıldızı parlayan ve her hareketiyle gündem olmayı başaran genç yetenek Melis Sezen, Gülcemal dizisi ile anlaştı.

MF Yapım’ın ekranlarımıza taşınacağı dizi Asena Bülbüloğlu imzası taşıyacak. Dizinin senaryosunu ise Eda Tezcan kaleme alacak.

Sadakatsiz dizisinde kendisinden yaşça büyük olan partneri Caner Cindoruk ile harikalar yaratan Melis Sezen’in, Gülcemal’de birlikte yer alacağı isim ise yine çok başarılı ve usta bir isim!

Sezen’in partneri son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrolünde izlediğimiz ünlü oyuncu Murat Ünalmış olacak.

Ali Balcı‘nın yönetmen koltuğunda oturduğu Gülcemal kod adlı dizinin başrollerini Melis Sezen ve Murat Ünalmış paylaşacak. İkilinin nasıl bir iş çıkaracağı ise büyük bir merak konusu. Dizinin kast çalışmaları halen sürmekte.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir