Guy Ritchie tam not verdi

Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie’nin imzasını taşıyan “Servet Operasyonu” filminde rol alan Bestemsu Özdemir, sette yaşadıklarını anlattı. 

Birçok sahnesi Antalya’da çekilen filmde Hollywood yıldızları Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’le aynı kadroda yer alan oyuncu, “Hayatımın en inanılmaz tecrübesiydi diyebilirim. Guy Ritchie’nin yönetimindeki filmde Jason Statham’la beraber aynı sahneleri paylaşmak her oyuncunun hayalidir. Bizim setlerimizden çok farklı bir set ortamı vardı” dedi. Filmin izleyiciyle buluşacağı 13 Ocak’ı iple çektiğini ifade eden Özdemir, “Uluslararası başka projelerde yer almak adına görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu. Guy Ritchie’nin de Özdemir’in oyunculuğunu çok beğendiği öğrenildi.

Dünya sinemasının odak noktası haline gelen Antalya, 13 Ocak 2023’de adından büyük harflerle bahsettirecek. Çekimleri Antalya‘da gerçekleştirilen ‘Servet Operasyonu’ filminde Hollywood yıldızı Jason Statham ile Kaan Urgancıoğlu’nun karşılıklı dövüş sahneleri sosyal medyaya damga vurdu.

Başrollerinde Jason Statham, Hugh Grant ve Josh Hartnett gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının yer aldığı “Servet Operasyonu” filmi yakın zamanda beyazperdede izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. 13 Ocak 2023 tarihinde vizyona girecek olan filmin fragmanı dahi 5 milyondan fazla izlenerek yoğun ilgi gördü.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir