Caz ve dünya müziğinin tanıdık sesleri İş Sanat’ta

İş Sanat, yeni yıl için iddialı ve çok konuşulacak projelerle karşımızda olmayı sürdürüyor. Özellikle caz ve dünya müziği tutkunlarının kalbini çalacak konser programları yıl başından itibaren ajandalarımızda yer alacak.

İş Sanat, yeni yılda sezonun en özel caz ve dünya müziği konserleriyle müzik tutkunlarını selamlıyor. Norveç’in yaramaz çocuğu Jaga Jazzist, ünlü caz kontrbasçı Renaud Garcia-Fons, dünyada olduğu kadar Türkiye’de de önemli bir hayran kitlesine sahip Salvatore Adamo, Türkiye’nin önemli cazcıları Almagest Quintet ile trompetçi Nils Petter Molvaer’in konserlerini ajandalarınıza not edin.

JAGA JAZZIST İLE SIRA DIŞI BİR PERFORMANSA HAZIR OLUN
Kendilerine has müzik tarzlarıyla dikkat çeken ünlü caz topluluğu Jaga Jazzist, 25 Ocak Çarşamba, 20.30‘da İş Kuleleri Salonu‘nda sahne alacak.
Yetenekli ve sıra dışı müzisyenlerden oluşan grup, birbirinden farklı tınılarda enstrümanlara yer verdikleri performanslarıyla ve ritmik, melodik ve aynı zamanda hipnotize edici tarzlarıyla dikkat çekiyor.
İlk albümleri ‘A Livingroom Hush’ ile ‘BBC yılın caz albümü’ ödülünün sahibi olan Jaga Jazzist, 90’ların shogaze akımından 70’lerin progressive rockına uzanan yenilikçi bir rock yolculuğuna çıkardıkları albüm çalışmalarından, “Wagnervari” kutlama havalarıyla harmanladıkları müzikal çeşitliliklerini sürdürüyor.

NESİLDEN NESİLE AKTARILAN ŞARKILARIN SAHİBİ SALVATORE ADAMO İŞ SANAT’TA

“Her Yerde Kar Var”, “Karlar Düşer”, “Komşu Kızı” şarkılarının bestecisi, bir dönemin pop ikonu sayılan Salvatore Adamo10 Şubat Cuma, saat 20.30‘da İş Kuleleri Salonu‘nda unutulmaz şarkılarını seslendirecek.
Adamo, sanat hayatı boyunca sayısız dile çevrilen ve nesilden nesile aktarılan şarkılarıyla tüm dünyanın gönlünde taht kurdu. Şarkılarıyla dünya çapında 100 milyonu aşkın albüm satış başarısı elde eden sanatçının yalnızca ‘Tombe la Neige’ şarkısı dünyanın çeşitli ülkelerinde sayısı beş yüzü geçen şarkıcı tarafından yeniden seslendirildi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio