WhatsApp devrim yaptı

Milyonlarca WhatsApp kullanıcısına büyük müjde geldi. WhatsApp, artık internetinizi tüketmeyecek. WhatsApp tarafından paylaşılan blog gönderisinde “dünyanın her yerindeki WhatsApp kullanıcıları için proxy desteği sunmaya başlıyoruz. Böylece, bağlantıları engellenen veya kesintiye uğrayan kişilerin WhatsApp’a erişmeye devam edebilmesi için gücü onların eline veriyoruz.” denildi.

Meta‘nın sahibi olduğu WhatsApp, internetsiz uygulamayı kullanabilme özelliği üzerinde çalıştığını duyurdu. WhatsApp, küresel topluluğunu, insanların “özgürce iletişim kurmasına” yardımcı olmak için gönüllü proxy’ler oluşturmaya çağırdığını ve nasıl kurulacağına dair rehberlik sunacağını belirtti.

WhatsApp tarafından paylaşılan blog gönderisinde şu ifadeler kullanıldı:

WhatsApp’ı kullanan herkesin yeni yılı kutlu olsun! 2023’ün başını özel mesajlarla veya aramalarla kutlamış olsak da birçok insanın hâlâ internet kesintileri yüzünden sevdiklerine erişme imkanından mahrum bırakıldığının farkındayız.

Bu kişilere yardımcı olmak amacıyla, bugün dünyanın her yerindeki WhatsApp kullanıcıları için proxy desteği sunmaya başlıyoruz. Böylece, bağlantıları engellenen veya kesintiye uğrayan kişilerin WhatsApp’a erişmeye devam edebilmesi için gücü onların eline veriyoruz.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir