Hadise, Hafsanur Sancaktutan’a destek verdi

Bircan Bali, ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın intihara teşebbüs ettiğini iddia etmişti. Oyuncu Sancaktutan sosyal medya hesabından açıklama yaparak iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Bali’ye tepki yağarken; Hadise’den de Sancaktutan’a destek geldi.

22 yaşındaki oyuncu Hafsanur Sancaktutan, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Deniz Can Aktaş ile 3,5 yıllık ilişkisini geçtiğimiz haftalarda ani bir kararla sonlandırmıştı.

Ünlü oyuncu, ayrılık sonrası hayranlarını korkutan bir iddiayla gündem oldu. Bircan Bali, ünlü oyuncunun intihar teşebbüsünde bulunduğunu iddia etti. Söz konusu iddiayı net bir dille yalanlayan Sancaktutan’a, şarkıcı Hadise’den destek geldi.

SOSYAL MEDYADAN RTÜK’E SESLENDİ

Sosyal medyada açıklama yapan Hadise, şu ifadeleri kullandı: “Bu sefer de hedeflerinde gencecik bir kadın var! Yine aynı tavırlar, aynı tehditler, aynı hadsizliklerle bir kadını defalarca kez açıklama yapmak zorunda bırakıyorlar. Magazin adı altında yapılan özel hayata saldırının sınırları artık tamamen ortadan kalktı. Her gün daha fazlasına şahit oluyoruz! Umarım bu konuda en yetkili birim olan RTÜK gerekeni yapar.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir