‘Kurtçuk’ kırmızı halıya damga vurdu!

Avustralyalı oyuncu Margot Robbie, başrolünde oynadığı aldığı ‘Babylon’ filminin ülkesinde yapılan galasına katıldı. Sidney’de düzenlenen ‘Babylon’ filminin galasında Margot Robbie, kırmızı halıda röportaj verirken arkasından geçen çocukluk arkadaşları “Hey, Maggot (kurtçuk)!” diye seslendi. Oyuncunun çocukluk lakabının “kurtçuk” olduğu ortaya çıktı.

Sidney‘de düzenlenen ‘Babylon’ filminin galasında Margot Robbie, eğlence muhabiri Justin Hill ile konuşurken okul arkadaşlarından arkadaşlarından biri “Hey, Maggot (kurtçuk)!” diye bağırarak konuşmayı böldü. Bunun üzerine gülerek arkadaşına el sallayan Margot, “Okul arkadaşlarımı gördüm. Dört yaşımızdan beri arkadaşız” diyerek açıklama yaptı.

Margot Robbie, sonrasında katıldığı bir programda ise okul arkadaşlarının kendisine ‘Maggot’ (Kurtçuk) demesinin nedenini açıkladı.

“HERKES GÜLDÜ”

Yeni filmi ‘Babylon’un tanıtımı için The Project’te yer alan aktris, bu lakabının ilkokulda yaşadığı utanç verici bir olaydan kaynaklandığını anlattı. “Altı yaşımdan beri bu benim lakabım” diyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti:

”Sanırım yedek öğretmenlerden biri yoklama yaparken bir hata yaptı ve bana Margot yerine Maggot (kurtçuk) dedi. Herkes güldü. Lakabını kendin seçemezsin, sana verilen bir şeydir.”

Robbie, o zamanlar bu olayın geçmişte kalan bir anı haline geleceğini umduğunu, ancak neredeyse yirmi yıl sonra hala bu konu hakkında konuştuğunu da söyledi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir