Brooke Shields uğradığı cinsel saldırıyı yıllar sonra ilk kez anlattı

Gençliğinin ve kariyerinin en parlak döneminde güzelliğin simgesi haline dönüşen Brooke Shields, 20’li yaşlarında başından geçen cinsel saldırı olayını yıllar sonra anlattı. Yapımcı Chris Henchy ile evliliğinden iki kız çocuk sahibi olan 57 yaşındaki Shields, yönetmenliğini Lana Wilson’ın üstlendiği, hayatını konu alan Pretty Baby (Güzel Bebek) adlı belgeseldeki şaşırtıcı hikayesiyle gündemde.

1987 yılında gerçekleşen kötü olayla ilgili ayrıntıları anlatan Shields, Princeton’a gittikten sonra Hollywood’a geri dönmeye çalıştığını ve tanıdığı biriyle potansiyel yeni projeler hakkında konuşmak için akşam yemeği yediğini söyledi.

Bu kişi, görüşme sonrasında taksi çağırma bahanesiyle Shields’i odasına çağırdı. Oyuncu da kendisi odada beklerken tuvalete giren ve sonrasında oradan çıplak halde çıkan saldırganın tecavüzüne uğradığını anlattı.

Yıllar sonra saldırgana, onunla yüzleştiği bir mektup yazdığını da belirten Shields, “Biliyor musun, kurban olmayı reddediyorum çünkü bu, kim olursan veya neye hazır olursan ol, olabilecek bir şey’ dedim. Aklımdan ve bedenimden her şeyi silmek ve sadece gittiğim yolda devam etmek istedim. Sistem bir kez bile bana yardım etmeye gelmemişti. Bu yüzden tek başıma güçlenmem gerekiyordu” diye konuştu.

Shields, o otel odasında kendisine saldıran kişinin olay bittikten sonra sanki neler olduğunu bilmiyormuş gibi göründüğünü söyledi. Korku dolu anların ardından tecavüzcünün ona kapının açık olduğunu söyleyince de Shields, odadan çıkıp asansöre bindiğini, kendini bir taksiye attığını anlattı. Sonra da şunları söyledi:

“Arkadaşımın evine gidene kadar yol boyunca ağladım.”

Shields, Pretty Baby filminin gösteriminden önce The Hollywood Reporter‘a verdiği röportajda bu cinsel saldırı olayını, belgeselin yönetmeni Lana Wilson‘a anlatma konusunda emin olmadığını söyledi. Bir dönem Hollywood’u kasıp kavuran #metoo hareketi sırasında bu konuda suskun kalan Shields, neden şimdi konuştuğunu da şöyle anlattı:

“Aslında bunu belgeselde anlatıp anlatmayacağımı bilmiyordum, bu konuda bir fikrim yoktu. Ama konuşmak için doğru zaman olduğunu fark ettim.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio